::me..saya..ak0..::

My photo
i dOn knOw how tO desCrbe abOt me..what ebeR..wHo know me..they will knOw whO i'm....but,i'm ----=)

::f0ll0wer::

Monday, June 29, 2009

~uJUng minGGu yG menyediHkaN~


wHy my weeKenD is sOoooOOo baD???so Sad??u knOw y?? let me stOry abot it!!

adik aku dah go go go perak..lagi 2 months (maybe) aku leh jumpe dia lagi..kangen bangat aku sama adik aku wlaupun baru 3 ari x jumpe..mishhhHh U my sis..what eber aku doakan dia Berjaya di sana..gembira..sehat..amin…

so nak ilang rasa sediH aku nie, aku update blog aku nie..now, I wanna story abot my journey to perak n back to my hometown..kitaorg bertolak slpas solat jumaat, jam 3ptg n tiba d kelntan pd ahad 10.45 mlm..

smpai kat UiTM tu hampr kul 11 mlm.aku tgok dlu UiTM Seri Iskandar..tapi x leh lawan my lobely UTM..hek3~ then gie umah sdara akU kat lumut…esok tue dftar adik aku, dia dtempatkan kat blok MELATI, 200106..then kitaorg gi jalan2 iPOh..dalam kul 2 lebeh kitaorg anta adik aku n bertolak ke umah sdara aku…tiba di umah dalam kul 11 mlm kot..


ni antaRa piC yg akU sempat snaP..


video

ni videO kat sawaH paDi yg lapanG..tenanG jew..

niE piC kat GriK..kaBUs yg tebaL..comeL!!

ni spupu kemBoo akU..iwaN n payiE

xsampai beberaPa JAm jaLan..spupu akU nie dah ZzZz~

niE piC banGUnaN pentadbiraN UiTM..xlawa kaN?


niE piC tasiK banDinG belaH petanG lawa....

ni de aCCident kat Grik..xsempat snaP lawO2..my daD bawak mcm naK raCing..

2 comments:

  1. ida jgn sedeh2..t kite jumpe kat utm yek!!! :D

    ReplyDelete
  2. hek3 chupie..
    Okeh2..
    neX wek kite Jumpe..
    mish chupiE..misH cmua..

    ReplyDelete

::blueberryriz s0ng::