::me..saya..ak0..::

My photo
i dOn knOw how tO desCrbe abOt me..what ebeR..wHo know me..they will knOw whO i'm....but,i'm ----=)

::f0ll0wer::

Monday, June 29, 2009

~uJUng minGGu yG menyediHkaN~


wHy my weeKenD is sOoooOOo baD???so Sad??u knOw y?? let me stOry abot it!!

adik aku dah go go go perak..lagi 2 months (maybe) aku leh jumpe dia lagi..kangen bangat aku sama adik aku wlaupun baru 3 ari x jumpe..mishhhHh U my sis..what eber aku doakan dia Berjaya di sana..gembira..sehat..amin…

so nak ilang rasa sediH aku nie, aku update blog aku nie..now, I wanna story abot my journey to perak n back to my hometown..kitaorg bertolak slpas solat jumaat, jam 3ptg n tiba d kelntan pd ahad 10.45 mlm..

smpai kat UiTM tu hampr kul 11 mlm.aku tgok dlu UiTM Seri Iskandar..tapi x leh lawan my lobely UTM..hek3~ then gie umah sdara akU kat lumut…esok tue dftar adik aku, dia dtempatkan kat blok MELATI, 200106..then kitaorg gi jalan2 iPOh..dalam kul 2 lebeh kitaorg anta adik aku n bertolak ke umah sdara aku…tiba di umah dalam kul 11 mlm kot..


ni antaRa piC yg akU sempat snaP..


video

ni videO kat sawaH paDi yg lapanG..tenanG jew..

niE piC kat GriK..kaBUs yg tebaL..comeL!!

ni spupu kemBoo akU..iwaN n payiE

xsampai beberaPa JAm jaLan..spupu akU nie dah ZzZz~

niE piC banGUnaN pentadbiraN UiTM..xlawa kaN?


niE piC tasiK banDinG belaH petanG lawa....

ni de aCCident kat Grik..xsempat snaP lawO2..my daD bawak mcm naK raCing..

Thursday, June 25, 2009

~kerJa smpinGaN di LoJi~


adakaH kami daK2 beK??
aku mmg beK..hak3!



ni piC aku,faSha,aiNi,yaniE,amiR ( supervsOr-berbaJU ijaU),PatiN, aSMa


laWa x piC niE??


apiS pegneN??oOOhh tidak!!!!!!!


cutE pOsinG~


kOmeN2....

~awarD dR cHUpiE terCyG~


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..

- my fren kat utM ( dak biOprOses)
- she's Cute
- he got looks. of cos, xkan hantu kot?hehehe
- die ade blog name Daffodil D.. ~
- die lahir kat KL..heheh
- die gilakan wayang

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..

- sukakaN kucing..
- belaja kat UTM skudai
- anak ibrahim jusoh n azizah mohamed
- aku rindu & tayunckk kwn2 aku cgt2
- ske tido..(bende wajib dilakukan di tmpat LI)
- ske makan mcD,kfC,piZZa,kenny rOges ( mufin specially)
- tunggu chupie & kelly lanjew kenny rOges
- aku ade anak 3 ekOr (meOow~)
- skrg tgah pakai tudung 3 jenis dlm satu masa.
- malas nak alIk UTM...malas!!!
- suke LI kat sini..leh round kb ari2..

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka..

- bubbye : dak yg slalu tdo kat surau faC
- fasya : dak yg comel (bak kata KA)
- mimi :dak kelas aku yg suke pepel jugak
- beskal idaman : adik beradik kembo aku yg ma n abah len
- fendy : rakan bLOg aku yg suke bergambo but piC dia lawa2
- anike mk : scandel kelly..hek3~
- kroll : dak skb yg gile jalan2..
- udin : putera dari kelntan yg baik
- kak ana : teman org kt kc..yg tiuT!
- emo : my juniOr n my partner at kC..

tQ cause give it to me...muah3 chupie..lebiu....

Monday, June 22, 2009

~bbQ di LoJI cHicHa~





last wekend we aLL wat bbQ..ni bukan stakaT bbQ biaSa..ni bbQ palIng hebat di LoJi..cOz cube cari maNa2 x kaN de yG sama dgaN LoJi chiCha... XcayeR sudah..lallalalal~ pe2puN kitaorG hepI..snGat2 hepi...

whaT eVer perCya oR x..kitaoRg wat manyaK Xtivti..antaraNYe....
-bbQ iKan n ayaM patiN (maybe)
-gaMes
- karaOke
-kemaS2 meJa
-tiUp beLOn
-manyaK r...

meNu de mLm tue..
- bbQ
- biHUn
- KOpoK
- triFLe
- pudinG
-manyaK r...manyaK2...

ni antara piC yG kitaoRg smpat snaP mLm tUe.....



-muKe kekeyanGan..cedaP2 smua makaNaN-


-wiF mY supervsOr..tyme baGI piC kitaoRg wat kenangaN d LoJi chiCha-

- ni tmpat bbQ kitaoRg..abG miE aJar suH letaK GUla dLm tmpat bakaR tu..sbb x naK baGI dia raSa asaP taPi rasa maNIs2-


- nIe akU n faSya...cOmel x kitaoRg??( abaikaN pe yG patuT..lallala~)


-xde keJe tyme niE..kete sOronG jaDi manGsa fasYa-

..budaK2 beK..beK ke??mmG beK espciaLy yG pakai baJU OreN..





Friday, June 12, 2009

~no tittLe~

dah lama akU x sentuh n upDate bLog aku yg lawa nie..(lawa ke??)
makLum la bZ LI...besh2...amt2 besh...
smua 1 kepala..SupervsOr aku pOn baik2..

ni antara memBe akU yg LI same2 dGan akU...


ni piC aniP,fasYa, apiH Loji, aMir, PatiN, diBah, aYu n aSma


dRi dePan...yaNie, aYu,aIni, akU,faSya,Patin, aniP n laSt nasriQ


ni kat biLIk kLOrIn

::blueberryriz s0ng::