::me..saya..ak0..::

My Photo
i dOn knOw how tO desCrbe abOt me..what ebeR..wHo know me..they will knOw whO i'm....but,i'm ----=)

::f0ll0wer::

Wednesday, April 14, 2010

:: kenangan terindah bersama rakan2 ::


Bismillahirrahmanirrahim…

Dengan nama ALLAH yang Maha Pengasih dan Maha Penyayang…

Aku mulakan taipan ini dengan rasa sayu..rasa hiba..:(

Perjalanan hidup ini amat sukar..banyak cabaran..banyak dugaan..banyak kenangan manis mahupon pahit..tapi ia tetap di ingatan..kenangan zaman kanak2..sekolah rendah..sekolah menengah..matrik, praktikal dan juga universiti..

selepas ini masing2 akan bawa haluan sendiri..bekerja..manganggur..ada yang akan kawen..tunang…aku tumpang gembira..semoga gembira dan bahagia dan ceria sentiasa…

Selepas ini xde gelak tawa..tangisan..lepaking di ujung minggu..di FKE..di k9..di meranti..

Haish..kenangan2…

Apapun yang berlaku..kamu tetap dalam ingatan saya…

Mr Affendi pernah cakap:

- hidup x de cabaran x besh..nak berjaya kena ada cabaran..dugaan..not just u get the certificate (degree, diploma or anything else) korang dah berjaya… belajar dan dunia pekerjaan berlainan..

- LOVE WHAT U DO, DO WHAT U LOVE J

Hlovate pernah pesan:

Buat awak yang mahu berubah-

- Berubahlah walaupon payah

- Berubahlah kearah hidup yang lebih baik

- Hidup masa muda hanya sekali

- Sanggupkah anda sia2kan hidup anda???

Pesan dayah:

- Kenanglah daku dalam doamu J wahai sahabat2ku

- Berubahlah kearah kebaikan walaupon susah..hanya pada-NYA tempat kita bergantung

- Kenanglah jasa kedua ibu bapa kita..adik beradik..cikgu…lecturer..kawan2..

- LOVE WHAT U DO, DO WHAT U LOVE J

- Semoga bahagia, gembira, ceria, Berjaya di dunia dan juga di akhirat J

Norhimdayah Ibrahim aka dayah_blueberry

1 comment:

  1. Are you seeking for hotels in Dubai? Click here www.dubaihotelsholiday.com get the special rates with the best deal...

    ReplyDelete

::blueberryriz s0ng::